Prijava   

PVC STOLARIJA

Više od polovice svih prozora ugrađenih u Njemačkoj su proizvedeni od PVC-a. To je uglavnom zbog njihove izvanredne energetske učinkovitosti, visoke kvalitete, raznovrstnosti boja, jednostavne njege i dugovječnosti. Na temelju standarda modernih proizvodnih metoda i recikliranja PVC-a danas je također iznimna ušteda resursa i obnovljivog materijala.

Trebalo je dugo vremena da se PVC ''riješi'' svoje negativne slike. '' Plastika '' je oduvijek smatrana jefitnom i slabije kvalitete. Danas je situacija sasvim suprotna. Plastični materijal, iznad svega PVC,  jedan je od najsvestranijih i najvažnijih materijala danas. Plastični proizvodi su sigurnebudućnosti  i energetske učinkovitosti i nude široko polje primjene koje je rasprostranjeno od industrije hrane i pića, preko automobilske industrije, pa sve do sektora izgradnje.

PVC prozori postižu posebno viskoke rezultate u ekološkom smislu. Imaju veći potencijal uštede energije nego bilo koji drugi materijal za izradu prozora i poziciju na vrhu lige eko - učinkovitosti. Materijal okvira može biti 100% recikliran. Na temelju svoje duge trajnosti  i visoke uštede troškova tijekom njihovog životnog ciklusa PVC prozori su održivo rješenje za današnje prozore.

PVC prozori iz Inoutic-a nude veliku paletu prednosti, ne samo s ekološkog gledišta nego i u smislu gospodarske učinkovitosti i arhitektonskog projektiranja. Naš prozorski sustav pokazje kako je napredna tehnologija primijenjena s praktičnim prednostima i atraktivnim dizajnom. To je zato što prozori ne bi trebali samo štedjeti energiju, nego moraju i izgledati dobro. Moderni prozori moraju osigurati učinkovitu zaštitu od hladnoće, nepovoljnih vremenskih uvjeta i buke, moraju biti otporni na provale, osigurati odličan omjer uloženog - dobivenog. Morali bi biti laki za njegu i zahtjevati minimalno održavanje. To su precizni zahtjevi koje ispunjavaju PVC prozorski sustavi Inoutic.

Inoutic / Deceuninck je jedan od vodećih proizvođača u preradi PVC -a. Više od 50 godina proizvodi kvalitetne profile za PVC prozore sa sjedištem u Bogenu. U suradnji s matičnim društvom Deceuninck izrgadila se globalna mreža za preradu PVC - a s podružnicama u više od 75 zemalja. Ovaj globalni igrač se zalaže za rješenja visoke kvalitete PVC sustava prozora, vrata, zidnih i krovnih obloga,  dizajna interijera i uređenja okoliša.

Kontakt                


Pod borići 16
51219 Čavle
Tel / fax: 051-502-243
GSM: 098/442-097
E-mail: [email protected]


Partneri