Prijava   

PVC STOLARIJA

Više od polovice  ugrađene stolarije u Njemačkoj,  proizvedeno je od PVC-a.                                                                       Radi modernih procesa u proizvodnji  i standarda recikliranja, PVC stolarija u potpunosti ispunjava principe ekološke održivosti.  Visokom kvalitetom, raznovrsnosti boja, jednostavne njege, oduševljava svojom dugotrajnošću inovacijom i održivošću. Na temelju standarda modernih proizvodnih metoda i recikliranja PVC-a, danas je također iznimna ušteda resursa i obnovljivog materijala.

Trebalo je dugo vremena da se PVC ''riješi'' svoje negativne slike. '' Plastika '' je oduvijek smatrana jeftinom i slabije kvalitete. Danas je situacija sasvim suprotna. Plastični materijal, iznad svega PVC,  jedan je od najsvestranijih i najvažnijih materijala danas. Plastični proizvodi su sigurne budućnosti  i energetske učinkovitosti i nude široko polje primjene koje je rasprostranjeno od industrije hrane i pića, preko automobilske industrije, pa sve do sektora izgradnje.

PVC stolarija ima veći potencijal uštede energije, nego bilo koji drugi materijal, na vrhu je lige eko - učinkovitosti. 

 U našoj proizvodnji isključivo koristimo profile njemačkih tvrtka   ALUPLAST i INOUTIC/DECEUNINCK . Vodećih njemačkih proizvođača prerade PVC profila, s podružnicama širom Svijeta. Naši proizvodi imaju veliku  prednost ne samo s ekološkog gledišta,  nego i u smislu gospodarske učinkovitosti i arhitektonskog projektiranja. S toga naši proizvodi uklanjaju svaku prepreku vašim željama u pogledu različitosti i boja. Sve su boje i dekori napravljeni isključivo u originalnoj izvedbi od strane proizvođača profila, što Vam garantira najvišu kvalitetu, dugotrajnost i zaštitu profila.  


                                                      

        Nudimo veliki izbor PVC stolarije; prozora, vrata ,stijena, grilja, roleta, klupčica..

                                        

Kontakt                


Pod borići 16
51219 Čavle
Tel / fax: 051-502-243
GSM: 098/442-097

E-mail: [email protected]           [email protected]

Partneri